De online diëtist

Hoe werkt een online consult?
Als u contact zoekt met VodiService kunt u op verschillende manieren contact hebben met één van de diëtisten van VodiService. Zo maken wij gebruik van webconsulten. U ‘spreekt’ de webdiëtist vanachter uw computer via een veilige videoverbinding. 

Een andere manier is e-mail coaching, hierbij gaat het contact via de mail. Online kunnen er ook voedingsdagboeken worden bijgehouden. Daarvoor hoeft u de deur niet uit en kunt u vanuit heel Nederland worden geholpen door onze online diëtist. Verder houdt de online diëtist dezelfde werkwijze aan als onze andere diëtisten. Zie hier onze werkwijze.

Onze online diëtist

Leeyèn Harteveld

Hoi! Ik ben Leeyèn Harteveld en komt uit Zoetermeer. In mijn afstudeerperiode heb ik stage gelopen bij Vodiservice. Na het behalen van mijn diploma (2020) heb ik de mogelijkheid gekregen om hier aan het werk te mogen, super! Naast mijn werk als diëtist ben ik langebaanschaatser en beoefen dit op nationaal niveau. Daarom wil ik mij graag verder specialiseren als sportdiëtist.

Als sporter ben ik altijd bewust bezig geweest met mijn voeding. Ik ben er namelijk van overtuigt dat de juiste balans in voeding kan bijdragen aan een goede sportprestatie. Als diëtist vind ik het belangrijk om de begeleiding en voedingsadviezen op maat te maken naar de persoonlijke wensen en behoefte van de cliënt. Daarnaast vind ik het niet alleen mooi om sporters optimaal te kunnen begeleiden richting een sportprestatie, om op die manier het beste uit jezelf te kunnen halen. Maar ook reguliere cliënten te begeleiden richting hun persoonlijke doel!

Door de sport en de liefde ben ik tegenwoordig woonachtig in Groningen. Vandaar dat ik als online diëtist aan het werk kan bij Vodiservice en mensen uit heel Nederland zou kunnen helpen!


Na het kijken van de video en de introductie van onze online diëtist toch nog vragen? Deze kan u hier stellen.

U kunt zich hier aanmelden voor een online consult.