thumbnail_Groep334 (1)

Heeft u eenmaal een afspraak  Alle Vodiservice diëtisten zijn degelijk en all-round opgeleid en kunnen uit de voeten met iedere patiënt/cliënt. Zo werken we bijvoorbeeld allemaal  in de keten gekoppeld aan chronische ziekten en begeleiden we mensen met Diabetes Mellitus type 1 en 2, hart- en vaatziekten (waaronder te hoge bloeddruk en b.v. een te hoog cholesterol gehalte), mensen met longziekten (astma en COPD), met kwetsbare ouderen en recent uiteraard ook i.v.m. Corona. Daarnaast hebben we onze eigen aandachtsgebieden en zijn we op sommige gebieden nader geschoold. Lees meer hoe dit binnen ons team is.

Heeft u eenmaal een afspraak met één van onze diëtisten in de regio gemaakt? Dan is het goed om het volgende nog te weten:
Het eerste consult neemt ongeveer 45-60 minuten in beslag. Daarnaast heeft de diëtist nog ongeveer 15 tot 30 minuten nawerk nodig voor bijvoorbeeld het berekenen van uw voeding.
De werkwijze van onze diëtisten kunnen onderling verschillen maar gaan altijd in overleg met onze cliënten. Klik hier voor de tarieven.

 

Ons team

Katrien Blaauw

Klik hier voor de locaties van Katrien Blaauw.

Specialisaties: ondervoeding, (top)sport en kinderen

Hoi! Ik ben Katrien, ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Alphen aan de Rijn. Ik fiets en wandel graag, eveneens loop ik wekelijks een rondje hard en ben fan van handbal! Als hobby lees en puzzel ik graag. Daarnaast maak ik ook graag tijd voor koken en probeer ik regelmatig nieuwe recepten uit, deze zijn natuurlijk vooral lekker en gezond

Caroline van der Leeuw

Klik hier voor de locaties van Caroline van der Leeuw

Specialisaties: kinderen, PDS / FODMAP

Fleur Haarlem-Swinkels

Klik hier voor de locaties van Fleur Swinkels.

Specialisaties: PDS / FODMAP, antroposofie en voeding.

Hallo! Ik ben Fleur, diëtist, getrouwd en mama van een lief meisje (augustus 2019). Ik woon sinds 2019 in Zoetermeer en woon hier met veel plezier! Ik vind het in mijn vrije tijd leuk om te boulderen (dit is klimmen zonder dat je vast zit op maximaal 4,5 meter hoge muren) en sportlesjes in de sportschool te volgen. Ook sta ik regelmatig in de keuken om gezonde baksels en recepten uit te proberen en vind ik het heerlijk om op de bank te netflixen

Trudie Cordia

Klik hier voor de locaties van Trudie Cordia.

Specialisaties: sport, revalidatie. 

Diana Noordman

Klik hier voor de locaties van Diana Noordman.

Specialisaties: MS, kinderen, Gewichtsproblematiek (te laag, te hoog, bariatrie).

Hoi! Leuk om kennis te maken, ik ben Diana. Mijn man en ik hebben sinds 2018 een vrolijke dochter rondlopen. Met hen ga ik graag op stap en samen met mijn dochter wandel en fiets ik graag. Denk- en legpuzzels vind ik leuk om te maken, daarnaast speel ik wel eens een spelletje op de computer. 
Grappig feitje; mijn man is niet een makkelijke eter; het komt regelmatig voor dat wij verschillende maaltijden eten; dochterlief kan dan van twee walletjes eten ;),

Leeyèn Harteveld

Klik hier voor de locatie van Leeyèn.

Specialisaties: (top)sport. 

Hoi! Ik ben Leeyèn Harteveld. Naast mijn werk als diëtist ben ik langebaanschaatser en beoefen dit op nationaal niveau. Daarom wil ik mij graag verder specialiseren als sportdiëtist. Door de sport en de liefde ben ik tegenwoordig woonachtig in Groningen maar ben nog regelmatig in Zoetermeer te vinden. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, ik houd onder andere een bullet-journal agenda bij, waarin je je eigen agenda ontwerpt met hand-lettering!