Heeft u eenmaal een afspraak  Alle Vodiservice diëtisten zijn degelijk en all-round opgeleid en kunnen uit de voeten met iedere patiënt/cliënt. Zo werken we bijvoorbeeld allemaal  in de keten gekoppeld aan chronische ziekten en begeleiden we mensen met Diabetes Mellitus type 1 en 2, hart- en vaatziekten (waaronder te hoge bloeddruk en b.v. een te hoog cholesterol gehalte), mensen met longziekten (astma en COPD), met kwetsbare ouderen en recent uiteraard ook i.v.m. Corona. Daarnaast hebben we onze eigen aandachtsgebieden en zijn we op sommige gebieden nader geschoold. Lees meer hoe dit binnen ons team is.

Heeft u eenmaal een afspraak met één van onze diëtisten in de regio gemaakt? Dan is het goed om het volgende nog te weten:
Het eerste consult neemt ongeveer 45-60 minuten in beslag. Daarnaast heeft de diëtist nog ongeveer 15 tot 30 minuten nawerk nodig voor bijvoorbeeld het berekenen van uw voeding.
De werkwijze van onze diëtisten kunnen onderling verschillen maar gaan altijd in overleg met onze cliënten. Klik hier voor de tarieven.

 

Ons team

Katrien Blaauw

Specialisaties: ondervoeding, (top)sport en kinderen

Hoi! Ik ben Katrien, ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Alphen aan de Rijn. Ik fiets en wandel graag, eveneens loop ik wekelijks een rondje hard en ben fan van handbal! Als hobby lees en puzzel ik graag. Daarnaast maak ik ook graag tijd voor koken en probeer ik regelmatig nieuwe recepten uit, deze zijn natuurlijk vooral lekker en gezond

Vodiservice Diëtist Mechteld Baken

Mechteld Baken

Klik hier voor de locaties van Mechteld Baken

Specialisaties: emotie-eten, darmgezondheid, holistische werkwijze

Mijn naam is Mechteld Baken en ik werk als diëtist in Den Haag, Zoetermeer en Moerkapelle. Ik heb de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek gedaan en ben daarnaast ook opgeleid tot Natuurvoedingstherapeut.  Mijn aanpak is nuchter en holistisch. Dat betekent dat we in mijn consulten gedegen onderzoek naar voeding doen, maar ook heel goed kijken de invloed van andere (leefstijl)factoren op gezondheid, gezonde gewoontes, gewicht en klachten.  De consulten voldoen altijd aan de eisen die voor diëtetiek zijn ontwikkeld, maar kunnen vanuit de natuurvoedingsvisie iets breder getrokken worden. Een mooie balans dus, om jou te helpen om fit en in balans te zijn! Ik probeer mijn cliënten te ondersteunen bij het zoeken naar een fijne relatie met voeding, waardoor je voor je voedingskeuzes weer kunt vertrouwen op je lichaam. Ik geef geen standaard behandelingen, maar stippel samen met jou een persoonlijk traject uit, dat past bij jouw leven.  Op aanvraag doe ik ook diëtistisch wandelconsulten!

Naast mijn werk als diëtist ben ik moeder van twee tieners. In het weekend sta ik graag met mijn man in de keuken om heerlijke mediterrane etentjes te koken voor ons gezin of vrienden. Ik houd van wandelen met mijn beagle Bruno en van yoga, hardlopen en tennissen. In mijn vakanties vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan. 

 

Fleur Haarlem-Swinkels

Klik hier voor de locaties van Fleur Swinkels.

Specialisaties: PDS / FODMAP, antroposofie en voeding.

Hallo! Ik ben Fleur, diëtist, getrouwd en mama van een lief meisje (augustus 2019). Ik woon sinds 2019 in Zoetermeer en woon hier met veel plezier! Ik vind het in mijn vrije tijd leuk om te boulderen (dit is klimmen zonder dat je vast zit op maximaal 4,5 meter hoge muren) en sportlesjes in de sportschool te volgen. Ook sta ik regelmatig in de keuken om gezonde baksels en recepten uit te proberen en vind ik het heerlijk om op de bank te netflixen

Trudie Cordia

Specialisaties: sport, revalidatie. 

Diana Noordman

Klik hier voor de locaties van Diana Noordman.

Specialisaties: MS, kinderen, Gewichtsproblematiek (te laag, te hoog, bariatrie).

Hoi! Leuk om kennis te maken, ik ben Diana. Mijn man en ik hebben sinds 2018 een vrolijke dochter rondlopen. Met hen ga ik graag op stap en samen met mijn dochter wandel en fiets ik graag. Denk- en legpuzzels vind ik leuk om te maken, daarnaast speel ik wel eens een spelletje op de computer. 
Grappig feitje; mijn man is niet een makkelijke eter; het komt regelmatig voor dat wij verschillende maaltijden eten; dochterlief kan dan van twee walletjes eten ;),

Leeyèn Harteveld

Specialisaties: (top)sport. 

Hoi! Ik ben Leeyèn Harteveld. Naast mijn werk als diëtist ben ik langebaanschaatser en beoefen dit op nationaal niveau. Daarom wil ik mij graag verder specialiseren als sportdiëtist. Door de sport en de liefde ben ik tegenwoordig woonachtig in Groningen maar ben nog regelmatig in Zoetermeer te vinden. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, ik houd onder andere een bullet-journal agenda bij, waarin je je eigen agenda ontwerpt met hand-lettering!

Josanne Bouman

Specialisaties: all-round, darmgezondheid, holistische werkwijze, ervaringsdeskundige revalidatietraject

Hoi! Ik ben Josanne Bouman en werkzaam als diëtist in Den Haag, Zoetermeer en online. Voor Vodiservice werk ik op de locatie Boerhaavelaan in Zoetermeer. Ik ben een all-round diëtist en zie mensen met uiteenlopende zorgvragen zoals bijvoorbeeld bij het willen afvallen, diabetes, verhoogd cholesterol, maag- en darmproblematiek, preventief en meer. Als speciaal aandachtsgebied heb ik darmgezondheid. Het prikkelbare darmsyndroom (PDS) komt hierbij veel voor. In al mijn gesprekken en adviezen heb ik een brede holistische kijk op gezondheid. Natuurlijk kijken we specifiek naar de voeding en hierin ook de praktische kant. Daarnaast kunnen andere factoren en leefstijlfactoren van belang zijn om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Denk aan beweging, de mate van stress en hoe je hiermee omgaat, je persoonlijke en medische achtergrond. Al deze factoren kunnen een rol spelen zowel bij het ontstaan van problemen als bij het werken aan verbeteringen. Door dit goed in kaart te brengen kijken we samen hoe jij je doelen kan behalen. Hierbij probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij hoe je leven is. Door mijn eigen revalidatieverleden heb ik veel ervaring met veranderprocessen en omgaan met (chronische) aandoeningen. Ik heb van mijn eigen therapeuten veel waardevolle technieken geleerd die ik nu ook professioneel kan inzetten als aanvulling op de kennis uit de diëtetiek. 

In mijn privéleven houd ik erg van koken en creatief zijn met gezonde en soms wat minder gezonde recepten. Ook houd ik erg van fotografie, fietsen/wandelen, (dag)tripjes naar een stad of natuur en bovenal tijd doorbrengen met dierbaren. 

Ik zie je graag in de praktijk!