VodiService is een initiatief van 2 gerenommeerde diëtisten, Katrien Blaauw en Anne Wipkink.
Op basis van persoonlijke werkervaring uit de praktijk (ziekenhuis, thuiszorg, onderzoek en industrie) werd besloten om goede objectieve en wetenschappelijk verantwoorde informatie over voeding, dieet en gezondheid online te ontwikkelen en actueel te houden.

 

Bijzonder aan VodiService, online behandeling!

Het unieke aan VodiService is dat u bij vragen over een van de onderwerpen op de site meteen in contact kunt komen met een bij VodiService aangesloten gespecialiseerde diëtisten die online uw vragen snel kunnen beantwoorden. U kunt eenvoudig uw vraag invullen op het formulier op de site en een van de diëtisten van VodiSerivce neemt dan spoedig contact met u op. Ze wisselt met u informatie uit naar aanleiding van uw vraag en maakt daarnaast via video contact voor advies op maat. Snel en efficiënt!

De diëtisten werkzaam voor VodiService staan allen geregistreerd in het kwaliteitsregister waardoor u kunt rekenen op kwalitatief goede zorg. Wilt u weten welke diëtisten actief zijn voor VodiService? Klik dan hier

De bij VodiService actieve diëtisten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, NVD.

Advies: ook in de regio
Daarnaast verzorgen diëtisten van VodiService advies op maat in de regio. Advies op maat, niet alleen individueel, maar ook voor groepen (volwassenen en kinderen in diverse leeftijden). hieronder leest meer over onze werkwijze!

Diëtisten van VodiService werken daarbij natuurlijk samen met andere professionals om zodoende optimale en efficiënte advisering en zorg te borgen.

Tenslotte ondersteunen de diëtisten van VodiService met hun kennis en ervaring bedrijven, instellingen en scholen bij het ontwikkelen van producten, diensten en beleid op het gebied van voeding en leefstijl, voeding bij (top)sport, voeding en gezondheid en voeding en ziekte.

Werkwijze

Snel contact

Of u nu in contact komt met VodiService via de website of door verwijzing van een (huis)arts in de regio, de diëtisten van VodiService staan u graag online te woord of op een van onze locaties door het land. U kunt met ons bellen, e-mailen of het aanmeldformulier invullen op onze site. Eén van de diëtisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Aan de slag

Voor u een afspraak heeft vragen wij u om een aantal vragen te beantwoorden of een voedingsdagboek bij te houden (dat kan ook online of anders dmv een schriftelijke eetdagboek). Naar aanleiding van deze informatie kan snel en deskundig worden ingespeeld op uw vraag aan de diëtist. 

Consult

Voor een geschikt moment maakt u een afspraak met de diëtist. Voor een gesprek op locatie wordt normaal gesproken tussen de 60-90 minuten ingepland, dit kan per diëtist verschillen. Vervolgens werkt de diëtist voor u het juiste advies op maat uit.

Voor een consult online maakt u ook een afspraak, dan hoeft u de deur niet uit. Een online consult duurt meestal iets minder lang, reken op 30-60 minuten. Een vervolg consult duurt op locatie gemiddeld 15- 30 minuten. De duur van een vervolgconsult ligt aan de behoefte en wensen van de cliënt. Afhankelijk van de hulpvraag en de behandeldoelen kan van deze tijden worden afgeweken

Meer weten of een afspraak maken? Mail dan naar VodiService